Napredno iskanje
| deu | eng |
 
  Kapital Life DFS Zlati Kapital Navtika Kapital Golf Mariborčan 
 
Predstavitev revij

Predstavitev revij

Kapital, kdo ga ne pozna? Prva slovenska revija za naložbo denarja Kapital po raziskavah sodi v sam vrh poslovnega tiska pri nas. Od nastanka, prve številke, leta 1991 do danes smo izdali že več kot 400 številk. Kapital je namenjen vsem, ki želite na različne načine pametno, donosno in čim bolj varno naložiti svoja denarna sredstva. Poleg  osrednjih stalnih rubrik v katerih spremljamo, analiziramo in predstavljamo dogajanje na domačem kapitalskem trgu, tujih trgih, aktualnih trgih JV Evrope, svetujemo o naložbah in poglobljeno pišemo o različnih aktualnih dogodkih, smo v Kapital dodali še nekaj novih rubrik, izpostavimo rubriko pod drobnogledom kjer vam predstavljamo številne domače novosti in ugodnosti, rubriko v kateri pišemo o preoblikovanju osebnih portfeljev. Naj strnemo: »Dovolite nam, da oplemenitimo vaš kapital!«

DFS – Davčno finančni svetovalec je mesečna priloga revije Kapital, namenjena vsem tistim, ki se želijo seznaniti z aktualnim dogajanjem na davčnem in finančnem področju, ter vsem tistim, ki se tako ali drugače srečujejo z najrazličnejšimi problemi glede davkov in financ.  Večne spremembe in novosti na področju davčne zakonodaje predstavljajo velik problem tistim podjetjem in samostojnim podjetnikom posameznikom, ki nimajo svojih davčnih in pravnih služb. Zavedati se namreč moramo, da so predpisane kazni previsoke, da bi si jih zaradi nepoznavanja predpisov lahko privoščili. DFS vam na tem mestu želi pomagati, svetovati in vas opozarjati na novosti, ki jih pri svojem poslovanju morate poznati, na zanke in pasti, na katere morate biti pozorni ter na priložnosti, ki jih lahko izkoristite. S strokovnjaki iz davčnega, finančnega in pravnega področja vam bomo poskušali približati aktualne teme ter jih predstaviti na praktičen in razumljiv način.

Navtika Kapital je mesečnik, ki v vsebine zgrinja življenjski slog ljubiteljev morja, valov, vetra, rekreacije in užitka. V reviji svetujemo kako pripraviti ruto, predstavljamo najpopularnejše med slovenskimi jadralci, pišemo o tem, kje je dober vez ali sidrišče, hrana, zabava ali mir... Navtika Kapital že peto leto ponuja tehtne informacije o nakupih plovil, njihovem servisiranju, objavlja teste in omogoča medsebojno izmenjavo ponudbe in povpraševanja v malih oglasih. Sledimo svetovnim in domačim navtičnim trendom in posredujemo napovednik. Navtika kapital – za ljubitelje morja in življenjskih radosti.

Golf Slovenija je vodilna golfska revija v Sloveniji, osemkrat letno bralcem poskuša približati golfsko dogajanje doma in po svetu, v intervjujih in portretih predstavlja najboljše domače in tuje golfiste ter vse ljudi, ki so tako ali drugače povezani z golfom. V rubriki Kam na izlet opisuje bližnja igrišča, v sodelovanju z združenjem profesionalnih igralcev Slovenije pripravlja nasvete za izboljšanje igre, predstavlja novosti na področju golfske opreme, je v koraku z golfsko modo ter pripravlja reportaže o dogajanju na domačih in tujih turnirjih ter potopise z bližnjih in oddaljenih golfskih destinacij.
Revija Zlati Kapital je namenjena specializiranim skupinam kot so predsedniki uprav, direktorji in lastniki poslovnih družb, člani privatnega bančništva, ministri in politiki, ambasadorji, notarji, odvetniki, zdravniki ... Gre za revijo, ki spremlja vse, kar sodi v prestiž. Fokus interesa revije je na področjih mode, dizajna ambienta, pohištva, ekskluzivne kozmetike, nakita, zlata, moškega nakita - ure, prestižnih avtomobilov, visoko kakovostne hi-fi elektronike, ekskluzivnih svetovnih hotelov, ekskluzivnih potovanj in ponudb najboljših restavracij, predstavitve svetovno znanih kuharjev, vinarjev in vinskih kleti. Revija ima velik format in luksuzno izvedbo. Posebnost revije je ta, da je namenjena obema spoloma, tretirana je kot revija za prosti čas. Revijo je moč prelistati v najboljših hotelih v Sloveniji. Oglaševalci v reviji so renomirana slovenska podjetja.
Mariborčan je časopis s kredibilno pozitivno vsebino, beleži prijetne dogodke in pomembno vpliva na samopodobo mesta in okolice. Hkrati ohranja kritičen odnos do nekaterih slabosti, ki zaznamujejo življenje mesta. Vsebine, ki hvalijo, grajajo, predstavljajo, opisujejo, predlagajo, izobražujejo, se nanašajo na domala vsa področja življenja: družbeno-politično in socialno okolje, gospodarstvo, kulturo, šport in družabne prireditve. S pestrim naborom odličnih strokovnjakov z različnih področij, ki premorejo dobro pisateljsko žilico, je Mariborčan popolnoma primerljiv s podobnimi revijami v tujini.
Life je revija za proaktivne ljudi. Brez osebne proaktivnosti človek dolgoročnega zdravja ne more biti. Za to potrebujemo informacije. Moderna medicina in farmacija napredujeta izjemno hitro in prav v tem izobraževalnem pomenu je smisel revije Life. Predstaviti novosti in možnosti, ki jih ponuja moderna farmacija in medicina. Proaktvini ljudje bodo znali informacije uporabiti za dobro svojega zdravja. Revija je ciljno usmerjena v strokovne članke, ki bralcu v današnjem času, ko nima veliko časa študije o zdravju, da ravno tiste informacije, ki jih potrebuje za proaktivno skrb njegovega zdravja.
 
Četrtek, 27. November 2014

Obiskovalec

Aktualna anketa
Izdelava spletnih strani: Oblikovanje.com, 2005. Vse pravice pridržane.