Revija KAPITAL uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Revija Kapital
Revija KapitalZlati KapiGolfNavtikaRevija MariborčanRevija Life
Iskanje:

Domov
Uvodnik
Aktualno
Naslovna tema
Poslovne finance
Pod drobnogledom
Svetovanje
Davčno finanč. svetovanje
Osebne finance
Arhiv DFS
Info tehnologije
Avtomobilizem
Kapitalov objektiv
Nepremičnine
Življenjski slog

Najnovejše nepremičnine
Kapitalova posl. knjigarna
Zaposlitev
Foto galerije
Arhiv revij
Kdo smo
Predstavitev revij
Naročilnica
Oglaševanje
Kontaktne informacije
Naročite se na brezplačni elektronski izvod revije Kapital
Nakup člankov
je omogočen
s sistemom
Moneta.
 Kapital (Online): ISSN 1581-0054
IŠČEMO NOVE SODELAVCE

IŠČEMO samostojnega tržnika v marketingu ZA REVIJO KAPITAL

Od kandidatov pričakujemo:

 • Prodaja naklad in oglaševalskega prostora reviji Kapital
 • Priprava strategij prodaje naklad in oglasnega prostora
 • Dobre komunikacijske in pogajalske sposobnosti
 • Izkušnje s področja trženja in prodaje najmanj 3 leta
 • Obvladovanje interneta in drugih orodij za delo z računalnikom
 • Aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika

Ostale zahteve:

 • vsaj VI. stopnja izobrazbe
 • vozniški izpit B kategorije

PONUJAMO

- stimulativen zaslužek
- službeno vozilo in telefon
- po uspešno opravljenem poskusnem delu možnost zaposlitve
- dodatno nagrajevanje
- možnost izobraževanja

Vaše prijave pričakujemo v roku 8 dni na naslov Založba Kapital, d.o.o., Titova cesta 8, Maribor - za razpis ali na email.

Redna cena:
15,00 EUR
(3.594,60 SIT)
Spletna knjigarna:
14,25 EUR
(3.414,87 SIT)
Naročniki Kapitala:
13,50 EUR
(3.235,14 SIT)
Dodaj v košarico
Kapitalova poslovna knjigarna
 
 
Predstavitev revij

Predstavitev revij

Kapital, kdo ga ne pozna? Prva slovenska revija za naložbo denarja Kapital po raziskavah sodi v sam vrh poslovnega tiska pri nas. Od nastanka, prve številke, leta 1991 do danes smo izdali že več kot 400 številk. Kapital je namenjen vsem, ki želite na različne načine pametno, donosno in čim bolj varno naložiti svoja denarna sredstva. Poleg  osrednjih stalnih rubrik v katerih spremljamo, analiziramo in predstavljamo dogajanje na domačem kapitalskem trgu, tujih trgih, aktualnih trgih JV Evrope, svetujemo o naložbah in poglobljeno pišemo o različnih aktualnih dogodkih, smo v Kapital dodali še nekaj novih rubrik, izpostavimo rubriko pod drobnogledom kjer vam predstavljamo številne domače novosti in ugodnosti, rubriko v kateri pišemo o preoblikovanju osebnih portfeljev. Naj strnemo: »Dovolite nam, da oplemenitimo vaš kapital!«DFS – Davčno finančni svetovalec je mesečna priloga revije Kapital, namenjena vsem tistim, ki se želijo seznaniti z aktualnim dogajanjem na davčnem in finančnem področju, ter vsem tistim, ki se tako ali drugače srečujejo z najrazličnejšimi problemi glede davkov in financ.  Večne spremembe in novosti na področju davčne zakonodaje predstavljajo velik problem tistim podjetjem in samostojnim podjetnikom posameznikom, ki nimajo svojih davčnih in pravnih služb. Zavedati se namreč moramo, da so predpisane kazni previsoke, da bi si jih zaradi nepoznavanja predpisov lahko privoščili. DFS vam na tem mestu želi pomagati, svetovati in vas opozarjati na novosti, ki jih pri svojem poslovanju morate poznati, na zanke in pasti, na katere morate biti pozorni ter na priložnosti, ki jih lahko izkoristite. S strokovnjaki iz davčnega, finančnega in pravnega področja vam bomo poskušali približati aktualne teme ter jih predstaviti na praktičen in razumljiv način.
Navtika Kapital je mesečnik, ki v vsebine zgrinja življenjski slog ljubiteljev morja, valov, vetra, rekreacije in užitka. V reviji svetujemo kako pripraviti ruto, predstavljamo najpopularnejše med slovenskimi jadralci, pišemo o tem, kje je dober vez ali sidrišče, hrana, zabava ali mir... Navtika Kapital že peto leto ponuja tehtne informacije o nakupih plovil, njihovem servisiranju, objavlja teste in omogoča medsebojno izmenjavo ponudbe in povpraševanja v malih oglasih. Sledimo svetovnim in domačim navtičnim trendom in posredujemo napovednik. Navtika kapital – za ljubitelje morja in življenjskih radosti.
Golf Slovenija je vodilna golfska revija v Sloveniji, osemkrat letno bralcem poskuša približati golfsko dogajanje doma in po svetu, v intervjujih in portretih predstavlja najboljše domače in tuje golfiste ter vse ljudi, ki so tako ali drugače povezani z golfom. V rubriki Kam na izlet opisuje bližnja igrišča, v sodelovanju z združenjem profesionalnih igralcev Slovenije pripravlja nasvete za izboljšanje igre, predstavlja novosti na področju golfske opreme, je v koraku z golfsko modo ter pripravlja reportaže o dogajanju na domačih in tujih turnirjih ter potopise z bližnjih in oddaljenih golfskih destinacij.
Mariborčan je časopis s kredibilno pozitivno vsebino, beleži prijetne dogodke in pomembno vpliva na samopodobo mesta in okolice. Hkrati ohranja kritičen odnos do nekaterih slabosti, ki zaznamujejo življenje mesta. Vsebine, ki hvalijo, grajajo, predstavljajo, opisujejo, predlagajo, izobražujejo, se nanašajo na domala vsa področja življenja: družbeno-politično in socialno okolje, gospodarstvo, kulturo, šport in družabne prireditve. S pestrim naborom odličnih strokovnjakov z različnih področij, ki premorejo dobro pisateljsko žilico, je Mariborčan popolnoma primerljiv s podobnimi revijami v tujini.

Revija Zlati Kapital je namenjena specializiranim skupinam kot so predsedniki uprav, direktorji in lastniki poslovnih družb, člani privatnega bančništva, ministri in politiki, ambasadorji, notarji, odvetniki, zdravniki ... Gre za revijo, ki spremlja vse, kar sodi v prestiž. Fokus interesa revije je na področjih mode, dizajna ambienta, pohištva, ekskluzivne kozmetike, nakita, zlata, moškega nakita - ure, prestižnih avtomobilov, visoko kakovostne hi-fi elektronike, ekskluzivnih svetovnih hotelov, ekskluzivnih potovanj in ponudb najboljših restavracij, predstavitve svetovno znanih kuharjev, vinarjev in vinskih kleti. Revija ima velik format in luksuzno izvedbo. Posebnost revije je ta, da je namenjena obema spoloma, tretirana je kot revija za prosti čas. Revijo je moč prelistati v najboljših hotelih v Sloveniji. Oglaševalci v reviji so renomirana slovenska podjetja.Life je revija za proaktivne ljudi. Brez osebne proaktivnosti človek dolgoročnega zdravja ne more biti. Za to potrebujemo informacije. Moderna medicina in farmacija napredujeta izjemno hitro in prav v tem izobraževalnem pomenu je smisel revije Life. Predstaviti novosti in možnosti, ki jih ponuja moderna farmacija in medicina. Proaktvini ljudje bodo znali informacije uporabiti za dobro svojega zdravja. Revija je ciljno usmerjena v strokovne članke, ki bralcu v današnjem času, ko nima veliko časa študije o zdravju, da ravno tiste informacije, ki jih potrebuje za proaktivno skrb njegovega zdravja.
 
Nova finančna ponudba
Ugodne priložnosti
Največkrat prebrano
Vzajemni skladi
 • Novi vzajemni skladi
 • Aktualna tečajnica
 • Zmagovalci in poraženci
 • Tečajnica vzj. skladov
    Tečaji z dne: 21. 01. 2010
  Ime sklada Dne. spr. Let. spr.
  Abančna Balkan -0,71 33,15
  Abančna Delniški Baltinord -1,49 46,11
  Abančna Azija 0,72 22,06
  Abančna Evropa -0,86 8,31
  Abančna Svet -0,41 11,94
  Abančna Denarni Euro 0,00 1,42
  Abančna Uravnoteženi -0,40 6,47
  Abančna Obvezniški 0,02 4,35
  Abančna Mešani -0,78 13,42
  Abančna Aktivni -0,85 8,24
  Borzna tecajnica
  Borzna tečajnica na dan: 26.3.2014
  Indeksi:
  SBITO709.481.53%
  Delniški trg (top 50):
  Valutna tečajnica
  Tečajnica z dne: 26. 11. 2014
   USD  1.2475
   JPY  146.91
   GBP  0.79095
   HUF  306.60
   CHF  1.2026
   HRK  7.6772
   AUD  1.4667
   CAD  1.4057
  Koristne informacije
 • Stečajnica podjetij
 • Borzni komentar
 • Finančni sejmi
 • Aktualna anketa
  Koristna orodja
 • Brezplačno čiščenje virusev [v sodelovanju z Real Security d.o.o.]
 • (c) Založba Kapital d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani : Oblikovanje.com, 2008RSS
  Obiskovalec


  "

  Revije v pdf obliki

  Kapital 583

  Kapital 581

  Kapital 579

  Kapital 578

  Fotogalerija

  Finančni sejem Kapital 2012

  Finančni sejem Kapital 2011

  Zlati V 2010

  KAPITAL 2009 - Finančni sejem

  Ženevski avtomobilski salon