Napredno iskanje
| deu | eng |
 
  Kapital Life DFS Zlati Kapital Navtika Kapital Golf Mariborčan

 
 
 Navtični forum 

Forum » Novosti in aktualno » Vse za navtiko in vodne športe na enem mestu

 NavtikaSport - Vse za navtiko in vodne športe na enem mestu

Vse za navtiko in vodne športe na enem mestu

www.navtikasport.com

 Dodan: 05. 03. 2011 @18:08:29
Odgovori 

 5zOrqXFcO - YZITkSRXNN
Saša A. Pisek iz OŠ Lesce pa nam je podala že nansjdlea mnenja njihovih Knjigobub:Anamarija: V tej hišici sta doma Didi in babica. Ta hišica je na čarobnem vrtu. Didi je čaroben in razigran.Karin: Didi ne obstaja. Doma je v pravljični babičini hišici. Didi je rjave barve in je prijazen kuža.Iza: Didi in babica živita v hiši na čarobnem vrtu. Didi res živi in je poln presenečenj.Meta: Sredi gozda je lepa hišica. V tej hišici sta doma Didi in babica. Didi je oblečen v modre hlačke.Tea: V hišici na travniku, na gori ob potoku, živita Didi in babica. Ta hiša res obstaja, je resnična.Žana: Didi je vesel, srčkan, prijazen in vihrav kužek. Didi res živi. Skupaj z babico živita v majhni vasici v majhni hišici.Barbara: Didi resnično obstaja, res živi v hišici. Ta hišica stoji v čudežni deželi.Živa: Hišica stoji na vrtu. Didi je poln presenečenj in je zelo čaroben. Didi je izmišljen junak, v domišljiji mogoče še vedno živi. Sprašujem se: ali Didi in babica živita? Ali sta mogoče živela z dedkom?
 Dodan: 01. 07. 2013 @13:27:05
Odgovori 

 kXBpOvHP - Re: Vse za navtiko in vodne ĹĄporte na enem mestu
ATV/quad nisu klasična vozila pa da je godište neki poltaazekj stanja (pošto vidim da si gore tražio po godištu), npr. neko može vozilo za godinu dana da razvali kao neko drugi za pet godina. Mnogo zavisi od toga kako se vozi (ako neko vozi sam, obično vozi laganije vožnje, a ako je u društvu onda se voze obično teži/zahtevniji tereni i/ili brže) a dosta zavisi i od toga kako se održavaju vozila. Pošto nisu klasična vozila u pitanju nije dovoljno raditi održavanje po servisnoj knjižici (kao za npr. auto), pošto ova vozila zahtevaju malo veću brigu ako se voze ekstremnije (npr. mnogo češće čišćenje filtera vazduha [na svakih 2-3 vožnje] i podmazivanje mazalica (A ramena, kardane i sl.)) naravno da i bez toga ona idu ali onda imaju veće zazore u ramenima, kardanima itd .. A šta da gledaš je teško reći, pošto i ljudi koji imaju iskustva ne mogu baš tako lako da vide (kod polovnih vozila) sve eventualne probleme. Ono što je navjažnije je da vozilo nije iskrivljeno , tj. da ramena/vešanje, ram, upravljački sistem nije iskrivljen, plus da je motor u normalnom stanju (na ovim vozilima se motori često forsiraju zato što se vozi u ekstremnijim uslovima). Ako ima zazora to dobar mehaničar sve može da sredi za pristojane pare tako da to nije kritičan problem.
 Dodan: 01. 07. 2013 @21:17:19
Odgovori 

 
Sobota, 22. November 2014

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

PROJEKTNI VODJA ZA MARKETING ZA REVIJO NAVTIKA KAPITAL

Od kandidatov pričakujemo:

  • Poznavanje navtičnega področja
  • Izkušnje na področju trženja
  • Aktivno znanje enega tujega jezika

PONUJAMO stimulativen zaslužek, po uspešno opravljenem poskusnem delu zaposlitev za nedoločen čas, možnost dodatnega nagrajevana, možnost dodatnega izobraževanja.

Vaše prijave pričakujemo v roku 8 dni na naslov Založba Kapital, d.o.o., Titova cesta 8, Maribor – za razpisObiskovalec

Zadnji mali oglasi

Zadnje na forumu

Povezave
Izdelava spletnih strani: Oblikovanje.com, 2005. Vse pravice pridržane. Urednik spletnih strani: Mitja Mitrovič