Napredno iskanje
| deu | eng |
 
  Kapital Life DFS Zlati Kapital Navtika Kapital Golf Mariborčan

 
 
 Navtični forum 

Forum » Razne težke debate » GOLJUFIJA!!!!

 Pozor!!!! - GOLJUFIJA!!!!
Pozdravljeni dragi skiperji, mornarji kapetani, voditelji čolnov itd.... pišem vam v opozorilo ker smo z ekipo pred nekaj dnevi naleteli na veliko goljofijo pri natakanju goriva v jadrnico, in sicer na inini črpalki v Biogradu na Moru. Zadeva je bila baje "stara finta" ampak zgodilo se je da delavec na črpalki na katero smo prišli tankat jadrnico je tankal v osebni avtomobil 60l diesla in pištole ni odložil v avtomat s čimer bi zaključil točenje in pokasiral stranki ampak je od nje prejel denar in s točenjem nadaljeval na naši jadrnici kar pomeni da je že bilo 60l goriva na števcu pred točenjem. Ker smo vedli da v rezervoarju manka 30l goriva in ne 90l smo se pritožli ampak naše pritožbe niso upoštevali. ZATO VAS POZIVAM VSE DA PRED VSAKIM TOČENJEM GORIVA NA LASTNE OČI PREVERITE DA JE STANJE ŠTEVCA NA 0 (NULI) IN PO TOČENJU IZTOČENO KOLIČINO, KAJTI LE TAKO BOSTE PREPREČILI GOLJOFIJO KI SE VERJETNO NI ZGODILA SAMO NAM!! LP!
 Dodan: 10. 09. 2011 @19:34:57
Odgovori 

 Robin - Re: GOLJUFIJA!!!!
Poklicite policijo in se pretoci gorivo ter zmeri in prijavi lopove. Mene so pred leti tako na crpalki v Avstriji a sem sel do konca in bil celi dan na policiji ki je preverila kje sem nazadnje tankal in koliko ter so jih zaprli. Dva avstrobosanca.
 Dodan: 09. 05. 2012 @13:29:42
Odgovori 

 
Ponedeljek, 24. November 2014

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

PROJEKTNI VODJA ZA MARKETING ZA REVIJO NAVTIKA KAPITAL

Od kandidatov pričakujemo:

  • Poznavanje navtičnega področja
  • Izkušnje na področju trženja
  • Aktivno znanje enega tujega jezika

PONUJAMO stimulativen zaslužek, po uspešno opravljenem poskusnem delu zaposlitev za nedoločen čas, možnost dodatnega nagrajevana, možnost dodatnega izobraževanja.

Vaše prijave pričakujemo v roku 8 dni na naslov Založba Kapital, d.o.o., Titova cesta 8, Maribor – za razpisObiskovalec

Zadnji mali oglasi

Zadnje na forumu

Povezave
Izdelava spletnih strani: Oblikovanje.com, 2005. Vse pravice pridržane. Urednik spletnih strani: Mitja Mitrovič