Napredno iskanje
| deu | eng |
 
  Kapital Life DFS Zlati Kapital Navtika Kapital Golf Mariborčan

 
 
Založba Kapital d.o.o.

Poleg izdajanja revij se podjetje Založba Kapital, d.o.o., ukvarja tudi z nekaterimi drugimi aktivnostmi. V okviru založbe izdaja knjige, repro studio ponuja storitve oblikovanje besedil in priprave na tisk, podjetje pa vsako leto organizira tudi finančni sejem - FINANČNI DNEVI KAPITAL.

KAPITALOVI FINANČNI DNEVI
Vsako leto spomladi organizira revija Kapital v Ljubljani največjo letno finančno prireditev - KAPITALOVE FINANČNE DNEVE, ki bodo letos potekali od 16. - 17. aprila 2008

Finančni dnevi Kapital so največja finančna prireditev v Sloveniji, ki jo vsako leto obišče več kot 4.000 sedanjih in potencialnih investitorjev organizatorji predstavljajo možnosti za investiranje in donosno naložbo denarja tako v vzajemne sklade, kot tudi v druge oblike naložb. V letu 2008 bodo finančni dnevi še v precej večjem obsegu, saj se bodo celovito predstavili tudi ponudniki investiranja v nepremičnine in zlato ter plemenite kovine.  Na finančnih dnevih bo obiskovalcem na voljo tudi več kot 40 različnih predavanj, predstavitev, okroglih miz in drugih dogodkov s področja investiranja.

REPRO STUDIO KAPITAL

Oblikovna zasnova vseh naših revij in tudi knjig je delo sodelavcev v lastnem repro studiu.Za zunanje stranke pa oblikujemo tudi učbenike, knjige, prospekte in druge propagandne materiale.
 
Petek, 28. November 2014

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

PROJEKTNI VODJA ZA MARKETING ZA REVIJO NAVTIKA KAPITAL

Od kandidatov pričakujemo:

  • Poznavanje navtičnega področja
  • Izkušnje na področju trženja
  • Aktivno znanje enega tujega jezika

PONUJAMO stimulativen zaslužek, po uspešno opravljenem poskusnem delu zaposlitev za nedoločen čas, možnost dodatnega nagrajevana, možnost dodatnega izobraževanja.

Vaše prijave pričakujemo v roku 8 dni na naslov Založba Kapital, d.o.o., Titova cesta 8, Maribor – za razpisObiskovalec

Zadnji mali oglasi

Zadnje na forumu

Povezave
Izdelava spletnih strani: Oblikovanje.com, 2005. Vse pravice pridržane. Urednik spletnih strani: Mitja Mitrovič